Bülbülzade Vakfı İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi
HABERLER
ANA SAYFA
Bülbülzade Vakfı İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi
Bülbülzade Vakfı İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

Bülbülzade Vakfı İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

02 Temmuz 2024

Bülbülzade Vakfı'nda periyodik olarak gerçekleştirilen istişare toplantılarının bir yenisi, 1 Temmuz 2024 tarihinde Vakıf merkezinde gerçekleştirildi. İstişare toplantılarının temel amacı, vakıf bünyesinde aktif bir şekilde çalışan birimlerin faaliyetlerini dinlemek ve geliştirilmesi adına istişareler yaparak daha ileriye nasıl taşınacağını belirlemektir. Ayrıca, ülke veya dünya gündeminde önemli olan konular hakkında görüş alışverişinde bulunmaktır.

Dün akşam gerçekleştirilen toplantıda, vakıf bünyesinde profesyonel olarak hizmet veren Sanat Merkezi, Spor Merkezi, Medya Merkezi, Kız Konaklama Merkezi, Göçmen Hizmetleri Merkezi ve Pusula Kitap Evi’nin işleyen süreçleri hakkında brifingler verildi.

Toplantıda ayrıca, aktif olarak çalışan Orman Birimi'nin gidişatı hakkında bilgiler paylaşıldı. Ramazan ayında gerçekleştirilen iftar programlarına dair detaylar ele alındı. İnşaatı devam eden Kongre Merkezi'nin son durumu hakkında konuşuldu. Kurumsal hazırlıklar, geçen aylarda gerçekleştirilen Bahar Şenliği'nin sonuçları ve dün itibarıyla başlayan yaz okulları hakkında bilgiler sunuldu. Yaz boyunca gerçekleştirilmesi planlanan yaz etkinlikleri hakkında da bilgiler verildi. Yaz etkinliklerinin dört bölgede, 10'un üzerinde farklı merkezde, 20'ye yakın programla gerçekleştirileceği ifade edildi.

Toplantının sonunda, Türkiye gündemini meşgul eden göçmenler ve Suriyeli mültecilerle ilgili gelişmeler hakkında da konuşuldu.

FOTO GALERİ
Medya galeri-0
Medya galeri-1
Medya galeri-2
Medya galeri-3
Medya galeri-4
Medya galeri-5
Medya galeri-6
Medya galeri-7
Medya galeri-8
Medya galeri-9

Bülbülzade Vakfı tarafından yürütülen faaliyetlere destek olarak, insanlığa umut olma adına bir adım atabilirsiniz.

Siz de iyiliğin bir parçası olun!
HIZLI BAĞIŞ
Proje seçiniz
₺ 250
₺ 500
₺ 750