Bülbülzade Vakfı’nda Bayramlaşma Coşkusu
HABERLER
ANA SAYFA
Bülbülzade Vakfı’nda Bayramlaşma Coşkusu
Bülbülzade Vakfı’nda Bayramlaşma Coşkusu

Bülbülzade Vakfı’nda Bayramlaşma Coşkusu

19 Haziran 2024

Bülbülzade Vakfı, bayram coşkusunu gönüllüleri ile birlikte düzenlediği bayramlaşma programında yaşadı. Programa vakfın gönüllüleri, birim sorumluları ve üyeleri yanı sıra Türkiye'nin birçok şehrinden gelen misafirler, Suriye kanaat önderleri, Anadolu Federasyonu yönetimi ve gönüllülerin çocukları yoğun ilgi gösterdi.

Etkinlik, Vakıf Müdürü Zeynel Kaplan’ın moderatörlüğünde başladı. Açılış konuşmasını yapan Vakıf Başkanı Turgay Aldemir, bayram dileklerini ileterek, vakfın gelecek hedefleri ve projeleri hakkında bilgi verdi. Aldemir, dayanışma ve yardımlaşmanın önemine değinerek, bu tür etkinliklerin toplumsal birlikteliği pekiştirdiğini vurguladı.

Program boyunca, katılımcılar sırayla mikrofonu alarak bayram tebriklerini iletti ve iyi dileklerini paylaştı. Etkinliğe katılan çocuklar ise okudukları şiirler ve söyledikleri şarkılar ile programa renk kattılar. Çocukların sergilediği performanslar büyük beğeni topladı ve katılımcılar tarafından alkışlarla desteklendi.

Samimi sohbetler ve hasbihallerle geçen program, birlik ve beraberlik mesajlarıyla sona erdi. Bülbülzade Vakfı’nın düzenlediği bu anlamlı etkinlik, bayramın ruhunu yaşatırken, toplumsal dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştirdi.

FOTO GALERİ
Medya galeri-0
Medya galeri-1
Medya galeri-2
Medya galeri-3
Medya galeri-4
Medya galeri-5
Medya galeri-6
Medya galeri-7
Medya galeri-8
Medya galeri-9

Bülbülzade Vakfı tarafından yürütülen faaliyetlere destek olarak, insanlığa umut olma adına bir adım atabilirsiniz.

Siz de iyiliğin bir parçası olun!
HIZLI BAĞIŞ
Proje seçiniz
₺ 250
₺ 500
₺ 750