ESC Gönüllülerimiz Faaliyetlerine Devam Ediyor!
HABERLER
ANA SAYFA
ESC Gönüllülerimiz Faaliyetlerine Devam Ediyor!
ESC Gönüllülerimiz Faaliyetlerine Devam Ediyor!

ESC Gönüllülerimiz Faaliyetlerine Devam Ediyor!

25 Eylül 2024

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen ve vakfımız tarafından yürütülen ESC kısa ve uzun dönem bireysel gönüllülük projeleri kapsamında yurtdışından ülkemize gelen 18-30 yaş arası gençleri vakfımızda ağırlamaya devam ediyoruz.

Sürdürülebilir çevre faaliyetleri çerçevesinde Bülbülzade Vakfı Kurtuluş Ormanı'nda ağaç budama ve badem toplama işleri yaparak çevre bilincinin artmasına katkıda bulunuyorlar.

Ayrıca, gönüllülerimiz lise ve üniversite öğrencilerine yönelik speaking club etkinliklerinde aktif rol alarak öğrencilerin yabancı dil becerilerini geliştirmelerine yardımcı oluyor. Bu sayede hem öğrenciler hem de gönüllüler arasında karşılıklı kültürel etkileşim ve dil pratiği gerçekleşiyor.

Vakfımızın yardım mağazasında gönüllü olarak çalışan gençler, ihtiyaç sahiplerine ulaşacak yardımların düzenlenmesi ve dağıtılması süreçlerine katkıda bulunuyor. 

Bunun yanı sıra gönüllülerimiz Nurdağı ve Islahiye deprem bölgelerinde çocuklarla oyunlar oynayarak onların travmatik süreçlerle başa çıkmalarına yardımcı oluyor ve eğitici, eğlenceli aktivitelerle çocukların moral ve motivasyonlarını artırıyor.

FOTO GALERİ
Medya galeri-0
Medya galeri-1
Medya galeri-2
Medya galeri-3
Medya galeri-4

Bülbülzade Vakfı tarafından yürütülen faaliyetlere destek olarak, insanlığa umut olma adına bir adım atabilirsiniz.

Siz de iyiliğin bir parçası olun!
HIZLI BAĞIŞ
Proje seçiniz
₺ 250
₺ 500
₺ 750