Esnaf Komisyonu İftar Programı Düzenledi
HABERLER
ANA SAYFA
Esnaf Komisyonu İftar Programı Düzenledi
Esnaf Komisyonu İftar Programı Düzenledi

Esnaf Komisyonu İftar Programı Düzenledi

21 Mart 2024

Bülbülzade Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren Esnaf Komisyonunun her yıl düzenlediği iftar programını 20 Mart Çarşamba günü Vakıf merkezinde gerçekleşti. İftar programına Esnaflardan, Kamu kurumlarından, Teknik personeller, büro elemanları ve birçok gönüllü katılım sağlandı.

İftar Programı Ali Topaloğlu’nun okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. İftar ikramları sonrası İbrahim Özmantar tarafından dua yapıldı. Program devam ederken Esnaf Komisyonu Başkanı Hamdi Keleş, gerçekleştirilen faaliyetler ile ilgili bilgilendirme ve selamlama konuşması yaptı. Hamdi Keleş konuşmasında genel programlar, rutin aylık sabah namazlarında bir araya gelmeler, orman etkinlikleri, ailelerle birlikte yapılan etkinlikler, çocuklara yönelik yaz kursları, diğer komisyonlara verilen destekler gibi bir çok konu hakkında bilgi paylaşımında bulundu. 

Ayrıca geçtiğimiz yıl yaşanan depremin etkisi, yaralarının sarılması için harcanan emek, özveri ve gönüllülerle birlikte Esnafların da hem faal hem de madden depremzede vatandaşlarımızın yanında olduklarını belirtti.

Program, Murat Uncuer’in okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. 

İftar Programı ilerleyen saatlerde tanışma ve kaynaşmalarla sona erdi.

FOTO GALERİ
Medya galeri-0
Medya galeri-1
Medya galeri-2
Medya galeri-3
Medya galeri-4
Medya galeri-5
Medya galeri-6
Medya galeri-7
Medya galeri-8

Bülbülzade Vakfı tarafından yürütülen faaliyetlere destek olarak, insanlığa umut olma adına bir adım atabilirsiniz.

Siz de iyiliğin bir parçası olun!
HIZLI BAĞIŞ
Proje seçiniz
₺ 250
₺ 500
₺ 750