Güvenli Bölge Yaz Okulu Eğitime Başladı
HABERLER
ANA SAYFA
Güvenli Bölge Yaz Okulu Eğitime Başladı
Güvenli Bölge Yaz Okulu Eğitime Başladı

Güvenli Bölge Yaz Okulu Eğitime Başladı

08 Temmuz 2024

Güvenli Bölgeler Yaz Okulu, 1 Temmuz 2024 tarihinde Azez, Cerablus, Afrin ve El Bab şehirlerinde yaklaşık 500 öğrenci ile eğitime başladı. Haftanın beş günü devam eden bu program, öğrencilerin bilgi birikimlerini artırmanın yanı sıra, çeşitli atölye çalışmaları ile psikomotor becerilerini de geliştirmeyi amaçlıyor.

Öğrencilere Kur’an-ı Kerim, Siyer, Peygamberler Tarihi, İbadet, Coğrafya, Trafik ve Çevre Eğitimi, İlk Yardım ve Değerler Eğitimi gibi geniş bir yelpazede dersler sunuluyor. Eğitim programı, öğrencilerin hem teorik bilgilerini pekiştirmelerini hem de kültür ziyaretleri ile öğrendiklerini uygulama sahalarında görerek, bu mekanlarda nasıl davranmaları gerektiğini öğrenmelerini hedefliyor.

Bunun yanı sıra, El İşi Atölyesi, Ahşap Boyama, Müzik Atölyesi, Okçuluk ve Binicilik gibi atölye ve sportif çalışmalar da programda yer alıyor. Bu atölyeler, öğrencilerin günlük hayatta hayatlarını kolaylaştıracak beceriler kazanmalarına ve birlikte iş yapabilme yeteneklerini geliştirmelerine katkı sağlıyor.

Güvenli Bölgeler Yaz Okulu, öğrencilerin hem manevi hem de fiziksel gelişimlerini destekleyerek, dolu dolu ve verimli bir yaz geçirmelerini amaçlıyor.

FOTO GALERİ
Medya galeri-0
Medya galeri-1
Medya galeri-2
Medya galeri-3
Medya galeri-4
Medya galeri-5
Medya galeri-6
Medya galeri-7
Medya galeri-8
Medya galeri-9

Bülbülzade Vakfı tarafından yürütülen faaliyetlere destek olarak, insanlığa umut olma adına bir adım atabilirsiniz.

Siz de iyiliğin bir parçası olun!
HIZLI BAĞIŞ
Proje seçiniz
₺ 250
₺ 500
₺ 750