Medya Akademi Yaz Okulu Devam Ediyor
HABERLER
ANA SAYFA
Medya Akademi Yaz Okulu Devam Ediyor
Medya Akademi Yaz Okulu Devam Ediyor

Medya Akademi Yaz Okulu Devam Ediyor

09 Temmuz 2024

Medya Akademi, yaz aylarında fotoğraf meraklıları ve medya sektörüne ilgi duyan gençler için heyecan verici bir eğitim programı başlatıyor. "Medya Akademi Yaz Okulu" adıyla düzenlenecek olan programa katılan öğrenciler kamera kullanımı, fotoğraf çekme teknikleri ve medya ile ilgili temel becerileri öğrenecekler.

Yaz okulu boyunca, katılımcılar profesyonel fotoğrafçılar ve medya uzmanları eşliğinde interaktif dersler alacaklar. Temel fotoğrafçılık bilgisi, çekim teknikleri, kompozisyon kuralları ve fotoğraf düzenleme gibi konuların yanı sıra, video çekimi ve kurgu süreçleri gibi medya üretimiyle ilgili pratik beceriler de kazanacaklar.

Medya Akademi Yaz Okulu, katılımcılarına hem teorik bilgi hem de pratik deneyimlerle donanımlı bir şekilde medya sektörüne hazırlamak. Eğitimler, katılımcıların kendi yaratıcılıklarını keşfetmelerini ve görsel anlatım yeteneklerini geliştirmelerini sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Medya Akademi Yaz Okulu, kayıtların başladığı şu günlerde, medya ve fotoğrafçılık alanında kendini geliştirmek isteyen herkesi bekliyor. Program hakkında daha fazla bilgi almak ve kayıt yaptırmak için Medya Akademi'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

FOTO GALERİ
Medya galeri-0
Medya galeri-1
Medya galeri-2
Medya galeri-3
Medya galeri-4
Medya galeri-5

Bülbülzade Vakfı tarafından yürütülen faaliyetlere destek olarak, insanlığa umut olma adına bir adım atabilirsiniz.

Siz de iyiliğin bir parçası olun!
HIZLI BAĞIŞ
Proje seçiniz
₺ 250
₺ 500
₺ 750