Odak Grup Toplantısı: Dayanıklı Birey
HABERLER
ANA SAYFA
Odak Grup Toplantısı: Dayanıklı Birey
Odak Grup Toplantısı: Dayanıklı Birey

Odak Grup Toplantısı: Dayanıklı Birey

24 Aralık 2023

23.12.2023 tarihinde Doç. Dr. Erhan TUNÇ moderatörlüğünde BEKAM odak grubu görüşmelerinin bu dönemki ilk oturumu gerçekleşti. Alanında uzman psikologların, eğitimcilerin, akademisyenleri katılımıyla gerçekleşen oturum yaklaşık 3 saat sürdü. 

Çalışma öncesi kavram notu ve okuma listesi hazırlandı ve her katılımcıyla ön hazırlık yapabilmesi için paylaşıldı. Saat 10.00’da başlayan program yaklaşık 3 saat aralıksız olarak sürdü. Moderatör eşliğinde hemen her katılımcı sürece katkı sundu. Görevli yazmanlar toplantı süresince başlıca değinilen noktaları, önemli vurguları sonuç bildirisi hazırlamak için not aldılar.

“Dayanıklı Toplum” üst başlığı altında “Dayanıklı Birey” meselesi üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu. Başlıca; birey psikolojisi ve ona etki eden olumlu-olumsuz durumlara, travmalara nasıl hazırlıklı olabileceğimize, bu travmatik süreçleri nasıl sağlıklı bir şekilde atlatabileceğimize, aile ve çevrenin iyileşme sürecindeki etkisini gibi konular üzerinde yoğunlaşıldı. 

Başarıyla sonuçlanan programın bir sonraki oturumu “Dayanıklı Aile” başlığı ile 13.01.2024 tarihinde aynı yer ve saatte gerçekleşecektir. 

FOTO GALERİ
Medya galeri-0
Medya galeri-1
Medya galeri-2

Bülbülzade Vakfı tarafından yürütülen faaliyetlere destek olarak, insanlığa umut olma adına bir adım atabilirsiniz.

Siz de iyiliğin bir parçası olun!
HIZLI BAĞIŞ
Proje seçiniz
₺ 250
₺ 500
₺ 750