Semt-i İbrahimli Yaz Okulu Başladı
HABERLER
ANA SAYFA
Semt-i İbrahimli Yaz Okulu Başladı
Semt-i İbrahimli Yaz Okulu Başladı

Semt-i İbrahimli Yaz Okulu Başladı

09 Temmuz 2024

Semt-i İbrahimli yaz okulu, 1 Temmuz 2024 tarihinde kapılarını öğrencilere açtı. Semt-i İbrahimli Yaz Okulu, öğrencilere hem akademik hem de pratik beceriler kazandırmayı hedefliyor. Program kapsamında düzenlenen çeşitli dersler ve atölye çalışmaları, öğrencilerin bilgi birikimlerini artırmanın yanı sıra, psikomotor becerilerini de geliştirmelerine yardımcı oluyor.

Yaz Okulu; Kur’an-ı Kerim, Siyer, Peygamberler Tarihi, İbadet Eğitimi ve Değerler Eğitimi dersleri ile kendini geliştirmek isteyen öğrencilerini bekliyor.

Atölye Çalışmaları

Öğrencilerin sadece akademik değil, aynı zamanda pratik becerilerini de geliştirmelerine önem veren yaz okulunda, çeşitli atölye çalışmaları da düzenleniyor:

El İşi Atölyesi: El becerilerini geliştiren öğrenciler, çeşitli el işi projeleri ile yaratıcılıklarını ortaya koyuyorlar.

Oyun Atölyesi: Grup oyunları ve aktivitelerle öğrencilerin sosyal becerileri ve takım çalışması yetenekleri geliştiriliyor.

Semt-i İbrahimli yaz okulu, öğrencilerin çok yönlü gelişimini hedefleyen kapsamlı bir program sunarak, öğrencilerin hem akademik hem de kişisel olarak kendilerini geliştirmelerini amaçlıyor.

FOTO GALERİ
Medya galeri-0
Medya galeri-1
Medya galeri-2
Medya galeri-3
Medya galeri-4
Medya galeri-5

Bülbülzade Vakfı tarafından yürütülen faaliyetlere destek olarak, insanlığa umut olma adına bir adım atabilirsiniz.

Siz de iyiliğin bir parçası olun!
HIZLI BAĞIŞ
Proje seçiniz
₺ 250
₺ 500
₺ 750