Vakıf Merkezinde İstişare Toplantısı Düzenlendi
HABERLER
ANA SAYFA
Vakıf Merkezinde İstişare Toplantısı Düzenlendi
Vakıf Merkezinde İstişare Toplantısı Düzenlendi

Vakıf Merkezinde İstişare Toplantısı Düzenlendi

19 Şubat 2024

19 Şubat Pazar günü, vakıf merkezimizde İstişare Sohbetleri gerçekleştirildi. Program, kahvaltı ile başladı ve vakfımız bünyesinde faaliyet gösteren birimler, projeksiyon aracılığıyla hazırladıkları sunumları paylaştılar.

Programda Anadolu Öğrenci Birliği Komisyonu, Ortaöğretim ve Öğretmen Komisyonu, Suriye Göç Komisyonu, Esnaf Komisyonu, Mozaik Kadın Derneği, Bekam, Hayata Dokun Yetim Derneği, Proje Birimi, Katre Sanat ve Bilim Merkezi, Mali Birim, İstikrar Spor Kulübü, Eke Birimi ve Medya Birimi, gerçekleştirdikleri faaliyetler ve gelecekte planlanan programlar hakkında bilgi verdi. Ayrıca, vakfın genel işleyişi ve yapısı hakkında katılımcılara genel bilgiler sunuldu.

Toplantıda, vakfımızın Kurtuluş Ormanı ile ilgili bilgiler paylaşıldı ve vakfın bünyesinde inşaatı devam eden GES (Güneş Enerji Sistemi) projesi hakkında detaylı bilgi aktarıldı. Pusula Kitap Kafe'de yürütülen faaliyetler de katılımcılarla paylaşıldı.

Etkinlik, Vakıf Başkanımız Turgay Aldemir'in konuşmasıyla son buldu. Aldemir, vakfın topluma sunduğu katkılara ve gelecekte gerçekleştirilecek projelerin vakfın misyonu doğrultusunda nasıl toplumsal fayda sağlamaya devam edeceğine dair vurgu yaptı.

FOTO GALERİ
Medya galeri-0
Medya galeri-1
Medya galeri-2
Medya galeri-3
Medya galeri-4
Medya galeri-5
Medya galeri-6
Medya galeri-7
Medya galeri-8
Medya galeri-9
Medya galeri-10
Medya galeri-11

Bülbülzade Vakfı tarafından yürütülen faaliyetlere destek olarak, insanlığa umut olma adına bir adım atabilirsiniz.

Siz de iyiliğin bir parçası olun!
HIZLI BAĞIŞ
Proje seçiniz
₺ 250
₺ 500
₺ 750